الخميس، 24 يناير 2013

Vana Egiptuse pildid

Vana-Egiptuse pildid olid enamasti sümboolne ja stiliseeritud. Pilte, mis me teame, on leitud haudade ja mälestusmärkide, ainsad asjad, mis on säilinud ajaproovile. Enamik pilte leitud haudadest ja matmine kojad esindatud asjad ja tuli surnud, kui nad olid elus, samuti asju, mida nad alati tahtnud teha ja saavutada, kui tulevases elus liiga.Egiptuse vanu pilte valmistati, kasutades tehnikat, mis viitasid ees ja profiili. See stiil on tavaliselt Egiptuse, keha peab toime tulema, ja nägu on värvitud küljel. Punane, sinine, must, kuldne, roheline jne on kasutatavad värvid.Peamine eesmärk vormis Vana-Egiptuse kunst oli tuua lugu elu ja ei lase seda unustada. Egiptlased paigutatud kõrgelt nende ajalugu ja juured. See kajastub suures osas oma kunsti.Stiilis pildid olid tehtud 2D ja 3D, mis oli umbes ajal 3000 eKr jäi populaarne kuni kolmandal sajandil. Hämmastav on see, et stiil on püsinud suhteliselt stabiilsena seekord.See on tingitud nende armastus imitatsiooniga mida nad nägid täiuslikkuse ja asjaolu, et ta ei ole mõjutatud välismaailmaga samuti. Nad on hinnatud peasviidis ja mida ühiskond peab nii tipus on ilu. Seetõttu pildikvaliteedi haripunkti ning jätkas samal viisil nagu salve.Vana-Egiptuse pildid olid tuntud järjekindluse ja põhjalikkuse keeruline pilte inimeste või loomade, looduse ja asjad, mis pakuvad hea firma surnud oma hauataguses elus. Eesmärk oli teha kõike nii lähedal reaalsus, ja iga asi üksikasjalikult keskkond.Idee oli jäädvustada hetke. Täpsus ja detailselt olid tähtsam kui ilu või teha ilusaid asju. Nad võtsid ka meetmeid, et tagada nende jätkusuutlikkus ja säilitamine. Pilt peab olema lõpule igati lehed ja juuksed ja küüned.Replikatsioon ei kortsutas kulmu, ta polnud tööd suurte kunstnike ja see oli. See oli üks põhjus stseen muutumatu on kunst Vana-Egiptus. Pildid on kestnud tänapäevani puudumise tõttu atmosfääri Egiptuse kliima. Pilte lisada teemade elu pärast surma, tavaliselt meeldiv koht surnud puhata ja ka kaitse elemente või jumalad võimeline kaitsma neid oma väljapääs.


 





























Vana-Egiptuse jumalad ja Goddesses

Kui püüame teha teatud mõttes välja paljud Egiptuse jumalad ja jumalannad, me peame hoidma kaks olulist fakte silmas pidades. Esiteks, alguses Egiptuse ajalugu madalam (põhja) ja ülemine (lõuna) Egiptus ühendati ühe valitseja. See liit tulemusena ühineva mitme kultuuritraditsioone. Teiseks, kuna Vana-Egiptuse tsivilisatsiooni eksisteerinud rohkem kui kolm tuhat aastat, jumalused ja müüdid järk-järgult aja jooksul muutunud tänu uutele ideedele, kokkupuutes teiste rahvaste ja muutuvad kultuuriväärtusi.


   Üks tuntumaid legende Egiptuse mütoloogia, et jumala Osirise, keerleb jumalus, kes korraga võis olla kohalik valitseja Niiluse jõe delta. Algselt oli ta jumal on seotud linna Busiris deltas ja on näide piirkondliku jumal, kes sai ülemaalisest.

   
Vastavalt müüt, Osiris oli Egiptuse kuninga, kes tapeti tema armukade vend Seth. See kuri vend siis tükeldada Osiris "keha ja hajutatud osad kogu Egiptuses. Osiris oli ustav abikaasa Isis, kes koos oma õe Nephthys, kogutud tükid kokku. Kasutades oma üleloomulikud võimed, Isis panna tükid uuesti kokku, kuid Osiris võiks kunagi elada nagu teisi jumalaid. Ta Seetõttu valitses nagu isand allilma, samal ajal kui tema poeg, Horus, sai valitseja Egiptus (vt allpool). Osiris on esindatud mumifitseerunud kuningas.

   
Sest legend rääkis Osirise surma ja taassündi, egiptlasedau teda jumal surnud. Ta on kujutatud muumia ettevõtteskelm ja koot, sümboolika kuningavõimu. Ajal Vana Kuningriik (ca 2750-2250 eKr), sai seostatakse surnud vaarao elu pärast surma. Ajal Lähis Kingdom (ca 2025-1627/1606 eKr), mil paljud matusekaunistused rituaalid sai kättesaadavaks suur osa elanikkonnast, kõik inimesed ühines Osirise pärast nende surma.

   
Horus, pistrik otsaga poeg Osiris ja Isis, on kangelane legend seotud Osirise müüt. Keskendub see legend on lahing vahel Horus ja tema onu Seth jaoks troonile Egiptus. See lahing oli väga pingeline, sest Horus ka tahtis kätte maksta oma isa mõrva. Horus lõpuks kaotuse Seth ja sai valitseja Egiptus (kuningad Egiptus peeti Horus maa peal). Käigus lahing, aga Seth rebis välja ja murdis Horose silm poolt saali see maha. Teine jumal, Thoth, kiirenenud silma ja taastati. See silm sai väga võimas amulett tuntud wedjet silmade ja sageli näinud haudade või ehteid.

   
Thoth, restauraator silma, tavaliselt kujutatud peaga Ibis, ühine Egiptuse lind. Thoth oli kirjutaja jumalad ja usuti, et on leiutatud kirjalikult. Ta valdas imeline võlu ja oli seotud ka moon ja aega. Mõnikord paavian esindab teda, kui ta on kujutatud tervikuna loomade asemel mees paavian pea.

   
Nagu religioon, Egiptuse töötati, erinevate jumalate muutunud tähtsamaks. Sadu aastaid pärast püramiide ​​ehitati, suur keskus valitsus kolis lõunaet linna Teeba ja kohalike jumal, et linn sai juhi Egiptuse panteoni. See oli jumal Amon ja väga suur ja muljetavaldav tempel ehitati tema auks lähedal kaasaegne küla Karnack. Kuigi RAM ja hani peeti püha loomad Amon, Jumal ise on alati kujutatud mees. Amon naine oli jumalanna Mut. Mut kujutatakse tihti naine seljas raisakotkas peakate, kuid võib olla ka lõvi pea või olla esindatud raisakotkas.

   
Teine jumalanna oli Hathor, kes võttis mitmeid vorme, mis kõik on seotud lehma. Vahel ta oli kujutatud koos lehma peaga või lihtsalt kõrvad või sarved lehm. Teinekord Täislehmapiimast kasutati tema esitus. Suur jumalus, ta on märgistatud ilu ja muusika. Paljud templid ehitati tema auks.

   
Jumalanna Sekhmet esindatud sõda, hävitamise ning Katk.Tavaliselt kujutatakse peaga lõvi naise keha, ta oliseotud ka teise aspekti koos kassiga.

   
Teine jumalus, kes sageli kujutatud peaga loom on Anubis. Ta oli juht doglike loom nimega šaakal. Sest šaakalid elas madal kõrbes, kus kalmistute asusid, Anubis hakati austatud kui jumal nekropol. Anubis oli ka jumal Balsameerimis, ettevalmistamise eest vastutavad asutused matmiseks.

   
Me ei tea, miks egiptlased valis siduda mõned jumalad ja jumalannad loomadega või miks teatud loomaliikide tuli esindavad konkreetseid jumalus. Kõik loomad, välja püha ühendused olid aga levinud Egiptus mingil ajal oma ajalugu.

Egiptuse kunsti

"Igaüks teab, et Egiptus on maa püramiidid, need mäed kivi, mis paistavad nagu murenenud vaatamisväärsused kohta kauge horisondi ajalugu. Samas kauge ja salapärane nad paistavad, nad ütlevad meile palju oma lugu. Nad ütlevad meile maa mis oli nii põhjalikult organiseeritud, et see oli võimalik kuhjuma need hiiglaslikud Mounds eluiga ühe kuningas, ja nad ütlevad meile kuningad, kes olid nii rikas ja võimas, et nad võiksid sundida tuhandeid ja tuhandeid töötajaid või orjad rügama neid aasta-aastalt, et karjäär kivid, lohistada need ehitusplatsil, ja suunata neid kõige primitiivse vahenditega, kuni haud oli valmis saada kuningaks.

Egiptuse kunsti

 Ei kuningas, ja ükski inimene oleks läinud selline kulu, ja võtta nii palju vaeva, et luua pelgalt monument. Tegelikult me ​​teame, et püramiidid olid oma praktilist tähtsust silmis kuningad ja nende teemade puhul. Kuningas peeti jumaliku olendi, kes leidis kõikuma üle neid, ja tema lahkumist selle maa oleks ta uuesti tõusta jumalad, kust ta oli tulnud. Püramiide ​​hüppeliselt kuni taevas tõenäoliselt aitaks tal teha oma tõusu. Igal juhul oleksid nad säilitada oma püha keha lagunemine.

 
Sest egiptlased uskusid, et keha peab säilima kui hing on elama edasi kaugemale. Sellepärast nad takistasid laip alates lagunevate poolt töötada meetod Balsameerimis see, ja siduda see välja riideribadest. See oli muumia kuninga et püramiid oli kuhjatud, ja Tema ihu sinna pandi otse kesklinnas suur mägi kivi kivi kirstu. Kõikjal ümber matmise kambris, ilm ja loitse kanti teda aidata tema teekonnal teise maailma."Aga see ei ole ainult need vanim säilmed inimeste arhitektuur, mis räägivad rolli vana usk lugu kunstist. Egiptlased peetud usk, et säilitada keha ei piisanud. Kui sarnaseks kuningas Samuti säilitatakse, see oli täiesti kindel, et ta oleks jätkuvalt olemas igavesti. Siis nad tellitud kujutati raiuda kuninga pea välja raske, hävimatu graniit, ja pane see haud kus keegi nägi seda seal töötada oma õigekirja ning aidata oma hinge elus hoida ja selle kaudu pilti. üks Egiptuse sõna skulptor oli tegelikult "Ta-kes-Hoiab-elus"."Alguses need riitused olid reserveeritud kuningad, kuid peagi aadlikud kuningliku majapidamise oli oma alaealise haudade rühmitatud puhas read ümber kuninga küngas ning järk-järgult iga endast lugupidav inimene pidi ette nägema oma elu pärast elu tellides kulukas haud, mis maja tema muumia ja tema sarnane, ja kui tema hing saaks elada ja saada, pakkudes neile toitu ja jooke, mida anti surnud. Mõned neist varakult portreed alates püramiidi vanus, neljanda dünastia Vana Kuningriigi, on üks ilusamaid teoseid Egiptuse kunst. On pidulikkuse ja lihtsus nende kohta, millest üks ei ole lihtne unustada. Üks näeb, et skulptor ei püüdnud meelitama oma lapsehoidja või säilitada põgus ilme. Ta puudutab vaid tarvilikku. Igal vähem üksikasjalikult ta jätta.

 
Võibolla on see lihtsalt sellepärast, et see range keskendumine põhivormi inimeste peas, et need portreed jäävad nii muljetavaldav. Sest hoolimata ligi geomeetriliste jäikus, nad ei ole primitiivne nagu on emakeelena maskid [arutatud ka varem]. Samuti ei ole need nii elutruu, nagu naturalistlik portreed kunstnikud Nigeeria ... Tähelepanek looduse ja korrektsuse kohta tervikuna on nii ühtlaselt tasakaalustatud, et nad muljet meile nagu oleks elutruu ja veel kauge ja kestev."See kombinatsioon geomeetriline korrapärasus ja innukalt tähelepanek looduse iseloomulik kogu Egiptuse kunst. Saame õppida, et parim reljeefid ja maalid, mis kaunistatud seinad haudade. Sõna" kaunistatud ", see on tõsi, võib vaevalt sobis kunst, mis pidi olema näinud keegi peale surnud inimese hinge. Tegelikult on need teosed ei olnud mõeldud nautimiseks. nemad pidid "elus hoida". ühel korral, sünge kauges minevikus, see oli olnud tavaks, kui võimas mees suri lasta oma sulased ja orjad temaga kaasas hauda. Nad hukati, nii et ta peaks saabuma pärast sobiva rongi. Hiljem need õudused peeti liiga julm või liiga kulukas ja kunst tuli appi. asemel tõeline teenistujate, suured need selle maa anti pilte asendajad.Pilte ja mudeleid leidub Egiptuse haudadest olid seotud mõte anda hinge abilised teistes maailma usku, et leidub palju alguses kultuure. Et meile need maksuvabastused ja seina maalid annavad ka erakordselt ere pilt elust nagu see oli elanud Egiptuses tuhandeid aastaid tagasi. Ja veel, vaadates neid esimest korda, võib leida neid pigem segadust. Põhjuseks on, et Egiptuse maalikunstnikud olnud väga teistmoodi kui meie esindada reaalses elus. Võibolla see on seotud erineva otstarbega nende maalid pidi teenima. Mis Olulised kõige polnud kenadus kuid terviklikkus. See oli kunstnike ülesanne säilitada kõike nii selgelt ja püsivalt kui võimalik. Nii et nad ei olnud välja toodud visandit laadi, sest selgus, et nad kõigist juhuslik nurga alt. Nad juhtisid mälust, vastavalt rangetele reeglitele, mis tagas, et kõik peab minema pilt oleks välja paistma suurepärase selgusega ..."Sarnast meetodit kasutatakse sageli lapsed. Kuid egiptlased olid rohkem kooskõlas oma taotluses need meetodid kui lapsed kunagi on. Kõik pidi olema esindatud oma kõige iseloomulikuma nurga alt. [Mõtle] efekti, mis selle idee olnud esindus inimese keha. pea oli kõige lihtsam näha profiili et nad juhtis ta külili. Kuid kui me mõtleme, et inimese silm mõtleme seda eestvaates.

 
Seega tervet nägu silm oli istutatakse külgvaates nägu. Ülemise poole keha, õlad ja rindkere, on parim eestvaates, sest siis me näeme, kuidas relvad on hingedega kehale. Aga käed ja jalad liikumises on palju selgemini näha külgsuunas. See on põhjus, miks egiptlased neid pilte vaatama nii imelikult ... Vääntynyt. Lisaks Egiptuse artistide oli raske visualiseerida mõlemale jalale väljastpoolt näha.Nad eelistasid selge ülevaade alates suure varba ülespoole. Nii et mõlemad jalad on näinud seestpoolt, ja mees [] leevendust tundub, kui ta oli kaks vasakut jalga. Seda ei tohi eeldada, et Egiptuse kunstnikud arvasin, et inimesed tundus, et. Nad lihtsalt järgida reeglit, mis võimaldas neil hõlmata kõike inimese kujul, et nad peavad oluliseks. Võibolla see rangelt õigusriigi oli midagi pistmist nende maagiline otstarve. Sest kuidas võiks mees oma käe "foreshortened" või "ära lõigatud" tuua või saavad vajaliku pakkumisi surnud?"See on üks suuremaid asju Egiptuse kunst, et kõik kujud, maalid ja-arhitektuursed vormid tunduvad jagunevad koht nagu nad kuuletusid üks seadus. Kutsume selline seadus, mis kõik loomingut inimesed näivad kuuletuma, "stiil". On väga raske seletada sõnadega, mis teeb stiili, kuid see ei ole kaugeltki nii raske näha. eeskirjad, mille alusel kõik Egiptuse kunsti igati individuaalne töö mõju tasakaalukus ja karm harmoonia."Egiptuse stiil koosneb komplekt väga ranged seadused, mis iga kunstnik pidi õppima oma lapsepõlvest. Istuvad kujud pidi oma käed põlvedel; mehed pidid olema värvitud tumedama nahaga kui naised; välimust iga Egiptuse jumal on rangelt sätestatud: Horus, skygod, tuli näidata pistrik või pistrik pea; Anubis, jumal matustel rituaalidega, nagu šaakal või šaakal pea.Iga kunstnik oli ka õppida kunsti ilus skripti. Ta pidi lõigatud kujundite ja sümbolite kohta hieroglüüfid selgelt ja täpselt kivi. Aga kui ta oli õppinud kõiki neid eeskirju, mida ta oli lõpetanud oma väljaõpet. Keegi ei tahtnud midagi muud, keegi palus tal olla "originaal". Vastupidi, ta oli ilmselt peetakse parimaks kunstnik, kes võiksid anda oma kujud kõige nagu imetlenud monumendid minevikku. Nii juhtuski, et aasta jooksul kolm tuhat aastat või rohkem Egiptuse kunsti väga vähe muutunud."Kõik, mis peeti hea ja ilus vanuses püramiidid toimus olla sama hea kui tuhat aastat hiljem. Tõsi, uus moe ilmus, ja uusi teemasid nõuti kunstnikud, kuid nende programmide esindab inimese ja looduse jäänud sisuliselt sama. "

الثلاثاء، 22 يناير 2013

Egyptin taide

"Kaikki tietävät, että Egypti on maa pyramidit, ne vuoret kivi, joka seistä kuin rapautunutta maamerkkejä kaukana horisontissa historian. Kuitenkin etäinen ja salaperäinen ne näyttävät, he kertovat meille paljon omaa tarinaansa. Ne kertovat meille maa joka oli niin perusteellisesti järjestetty, että oli mahdollista kasata näitä jättimäinen kumpuja käyttöiän aikana yhden kuninkaan, ja he kertovat meille kuninkaat, jotka olivat niin rikkaita ja voimakkaita, että ne voisivat pakottaa tuhansia ja tuhansia työntekijöitä tai orjia puurtaa niitä vuodesta toiseen ulos, louhia kiviä, vetää ne rakennustyömaalla, ja siirtää ne alkeellisimpiakaan keinot kunnes hauta oli valmis vastaanottamaan kuninkaan.

Egyptin taide

 Ei kuningas, eikä ihmiset olisivat menneet tällaisia ​​kustannuksia, ja otettava niin paljon vaivaa, että luodaan pelkkä muistomerkki. Itse asiassa me tiedämme, että pyramidit olivat niiden käytännön merkitys silmissä kuninkaat ja niiden aiheista. Kuningas pidettiin jumalallinen olento, joka hallitsi heitä, ja hänen lähtönsä tästä maailmasta, hän olisi jälleen nousta jumalia josta hän oli tullut. Pyramidit huiman taivaalle todennäköisesti auttaa häntä tekemään hänen nousu. Joka tapauksessa he olisivat säilyttää hänen pyhän ruumiin hajoamisen.

 
Sillä egyptiläiset uskoivat, että laitos on säilytettävä, jos sielu on elää vuonna yli. Siksi he estivät ruumiin alkaen rapistuvat jota kehittää menetelmä balsamointi sitä, ja sitomalla sen kanssa nauhat kankaalla. Se oli muumio kuninkaan että pyramidin oli kasattu, ja hänen ruumiinsa pantiin aivan keskellä valtavan vuoren kiven kiven arkkuun. Kaikkialla ympäri hautakammio, loitsuja ja taikoja oli kirjoitettu auttaa häntä hänen matkallaan toiseen maailmaan.
"Mutta se ei ole vain näitä vanhin jäänteinä ihmisten arkkitehtuurin kertovat roolin vanhoja uskomuksia tarina art. Egyptiläiset totesi uskovansa, että säilyttäminen kehon ei riitä. Jos kaltaiseksi kuningas Myös säilynyt, se oli kaksin verroin varma, että hän olisi edelleen olemassa ikuisesti. Niin he käskivät kuvanveistäjiä taltta kuninkaan pää pois kovaa, katoamaton graniitti, ja laita se hautaa, jonne kukaan ei nähnyt sitä, että työtä sen oikeinkirjoituksen ja auttaa hänen Soul pitämään elossa ja kautta kuvan. Yksi Egyptin sana kuvanveistäjä oli oikeastaan ​​"hän-joka-pitää sen-alive".
"Aluksi nämä riitit oli varattu kuninkaita, mutta pian ylimykset hovin oli niiden vähäisen haudat ryhmitelty siisti riveihin ympäri kuninkaan röykkiö, ja vähitellen Jokainen itseään kunnioittava ihminen piti säätää hänen jälkeen-elämän tilaamalla kallista hauta mikä asuivat hänen muumio ja hänen kuvaansa, ja jos hänen sielunsa voisi asua ja saada tarjontaa ruuan ja juoman jotka annettiin kuollut. Jotkut näistä varhaisista muotokuvia pyramidi iästä, neljäs dynastia Vanhan kuningaskunnan, ovat kauneimmat teoksia Egyptin taide. On juhlavuutta ja yksinkertaisuus niistä joista yksi ei helposti unohda. Yksi näkee että kuvanveistäjä ei yrittänyt ohuemmiksi hänen lapsenvahti tai säilyttää ohikiitävä ilmaisua. Hän oli huolissaan ainoastaan olennaiseen. Jokainen vähemmän yksityiskohtaisesti hän lähti pois.

 
Ehkä se on vain koska tämä tiukka keskittyminen perusmuodot ihmisen pään että nämä muotokuvat ovat niin vaikuttavia. Varten, huolimatta niiden lähes geometrinen jäykkyys, ne eivät ole primitiivinen, jotka ovat kotoisin naamarit [keskusteltu aikaisemmin]. Ne eivät myöskään niin terävä kuin naturalistinen muotokuvia taiteilijoiden Nigerian ... Havainnointi luonne ja säännöllisyys koko, ovat niin tasapainossa, että ne yllättää meidät olevan elävä ja vielä etäinen ja kestävä.
"Tämä yhdistelmä geometrisen säännönmukaisuuden ja innokas havainnointi luonto on tyypillistä kaikille Egyptin taiteen. Voimme tutkia sitä parhaiten reliefejä ja maalauksia, jotka koristavat seiniä haudoista. Sana" koristavat ", se on totta, voi tuskin mahtuu art joka oli tarkoitus nähdä ketään, mutta kuolleen miehen sielun. Tosiasiassa nämä työt ole tarkoitettu nautittavaksi. Hekin, oli tarkoitus "pitää hengissä". Kerran, synkkä kaukaisessa menneisyydessä, se oli ollut tapana, kun vahva mies kuoli antaa hänen palvelijansa ja orjien mukana hänet hautaan. Heidät uhrattiin, jotta hän pitäisi saapua jälkeen sopivalla junalla. Myöhemmin nämä kauhut pidettiin joko liian julma tai liian kalliita, ja taide tuli pelastus. sijasta todellisia palvelijoita, suurmiehillemme tämän maan annettiin kuvia korvikkeita.
Kuvia ja malleja löytyy Egyptin haudoista liittyivät ajatukseen sielun helpmates toisessa maailmassa, usko siihen, että on monissa alussa kulttuureissa. Meille nämä reliefejä ja seinä-maalaukset säätää poikkeuksellisen elävästi elämää kuin se oli asunut Egyptissä tuhansia vuosia sitten. Ja vielä, katsomalla niitä ensimmäistä kertaa, voidaan löytää niitä melko hämmentävää. Syynä on, että Egyptin maalarit olivat hyvin eri tavalla kuin meidän edustaa todellisessa elämässä. Ehkä tämä liittyy eri tarkoitukseen heidän maalauksia oli palvella. Mikä kaikkein tärkeintä ei prettiness vaan täydellisyyttä. Se oli taiteilijoiden tehtävänä säilyttää kaiken niin selvästi ja pysyvästi kuin mahdollista. Joten he eivät ole tarkoitus hahmotella luonteeltaan se ilmestyi heille mistä tahansa sattumanvarainen kulmasta. He kiinnittivät muistista, tiukkojen sääntöjen jolla varmistettiin, että kaikki piti mennä kuva olisi erotuttava täydellinen selkeys ...
"Samanlaista menetelmää käytetään usein lapset. Mutta egyptiläiset olivat yhdenmukaisia ​​niiden näiden menetelmien soveltamiseen kuin lapset koskaan ovat. Kaiken piti olla edustettuna sen tyypillisimmistä kulma. [Tarkastellaan] vaikutus, joka tämän ajatuksen ollut edustusta ihmiskehon. pää oli helpoimmin nähtävissä profiilia, joten he kiinnittivät sen sivuttain. Mutta jos ajattelemme ihmisen silmä ajattelemme sitä edestä katsottuna.

 
Näin ollen koko kasvot silmä oli istutettu osaksi sivukuva kasvot. Yläosaa rungon, hartiat ja rinnassa, näkyvät parhaiten edessä, sitten näemme, miten varret on saranoitu runkoon. Mutta kädet ja jalat liikkeessä on paljon selvemmin nähtävissä sivuttain. Tämä on syy, miksi egyptiläiset nämä kuvat näyttävät niin oudosti ... vääntynyt. Lisäksi Egyptin artistit oli vaikea visualisoida joko jalka ulkopuolelta nähtynä.
He mieluummin selkeä jäsennystä isovarvas ylöspäin. Joten molemmat jalat näkyvät sisäpuolelta, ja mies [] helpotus näyttää kuin jos hän olisi kaksi vasenta jalkaa. Sitä ei saa olettaa, että Egyptin taiteilijoiden mielestä ihminen näytti että. He vain seurasivat sääntö, joka salli heidän sisällyttää kaiken ihmismuodossa pitävänsä tärkeänä. Ehkä tämä tiukka pitäytyminen sääntö oli jotain tekemistä niiden magiaa tarkoitukseen. Kuinka voisi miehen käsivarsi "lyhentää," tai "katkaista" tuo tai vastaanottaa tarvittavat uhrilahjoja kuollut?
"Se on yksi suurimmista asioita Egyptin taiteen että kaikki patsaat, taulut ja-arkkitehtuurin lomakkeet näyttävät loksahtaa ikään kuin he tottelivat yksi laki. Kutsumme tällaista lakia, jossa kaikki luomuksia ihmiset näyttävät totella, "tyyli". On hyvin vaikea selittää sanallisesti mitä tekee tyyliä, mutta se on paljon vähemmän vaikea nähdä. sääntöjen kaikki Egyptin taide antaa jokaiselle yksilölle työn vaikutus poisia ja karu harmoniaa.
"Egyptin tyyli koostuu joukko erittäin tiukat lait, jotka jokainen taiteilija piti oppia hänen varhaisimmista nuorisoa. Istuva patsaita täytyi olla kädet polvillaan, miehiä oli maalattu tummempi iho kuin naisilla, ulkonäkö jokaisen Egyptin Jumala oli tiukasti säädetty: Horus, skygod, oli esitetty haukka tai haukan pää, Anubis, jumala hautajaisseremoniaan kuin sakaali tai sakaali pää.
Jokainen taiteilija oli myös oppia taiteen kaunis kirjoitus. Hänellä oli leikata kuvat ja symbolit hieroglyfejä selkeästi ja tarkasti kiveen. Mutta kun hän oli oppinut kaikki nämä säännöt hän oli lopettanut hänen oppisopimuskoulutus. Kukaan ei halunnut mitään muuta, kukaan ei pyytänyt häntä olemaan "alkuperäinen". Päinvastoin, hän luultavasti katsoi paras taiteilija, joka voisi tehdä hänen patsaita eniten kuten ihaillut muistomerkkejä menneisyydestä. Niin kävi, että aikana kolmetuhatta vuotta tai enemmän egyptiläisen taiteen muuttunut hyvin vähän.
"Kaikki, jotka pidettiin hyvänä ja kaunis iän pyramidien pidettiin yhtä erinomainen tuhat vuotta myöhemmin. True, uuden muodin ilmestyi, ja uudet koehenkilöt vaadittiin taiteilijoita, mutta niiden tila edustaa ihmisen ja luonnon pysyi olennaisesti sama. "

Niili

Nile on kuuluisa pisin joki maailmassa. Joki sai nimensä kreikan sanasta Neilos, mikä tarkoittaa laaksossa. Niilin tulvat laskeutuu Egyptissä, jättäen jälkeensä musta sedimenttiin. Siksi muinaiset egyptiläiset nimetty joen Ar eli musta.


Jotkut enemmän Niilin tosiasioita.
Kuinka kauan on Niili? - Niili on oikeastaan ​​6695 km (4184 mailia) pitkä. Näin pitkä pituus, Niili on arveltu olevan pisin joki maailmassa. Amazon kulkee hyvin lähellä toista, vaikka se on ollut vaikea määrittää, mikä on itse asiassa enää. Niili tosiasiat mainittava sen tuulet Ugandan Etiopiaan, virtaa yhteensä yhdeksässä maassa. Kun Niili usein liittyy Egyptin, se todella koskettaa Etiopia, Zaire, Kenia, Uganda, Tansania, Ruanda, Burundi ja Sudan sekä Egyptissä. Se on vain viime että ensimmäinen tunnettu navigointi joukkue menestyksellisesti joen alusta sen loppuun.
Niilin
Miten muinaiset egyptiläiset käyttävät Niili? - Niili on ollut erittäin tärkeä rooli sivistyksen, elämä ja historia Egyptin kansan. Yksi tunnetuimmista Niilin tosiasiat on joen kykyä tuottaa erittäin hedelmällisen maaperän, mikä teki helpoksi kaupunkien ja sivilisaatioiden nousta rinnalle Niilin. Hedelmällinen maaperä on myötävaikuttanut vuosittain kevättulvien, kun Niili ylivuotoja päälle pankkeja. Suuri Egyptin kansa koostuu kuiva autiomaa maa. Lähes koko vuoden, hyvin vähän sataa Egyptin aavikot. Tämä on pysynyt uskollisena tuhansia vuosia. Runsas Niili edellyttäen kaivattuja kastelu, jopa antiikin aikoina. Tämä väylä myös juomaveden lähteenä, ja lähde kastelun maatalouden sekä papyrus ruoko, että voitaisiin käyttää moniin eri tarkoituksiin, kuten paperi-ja rakennusmateriaalit.
Niilin krokotiili Facts - Niilin krokotiili on ollut tärkeä osa Egyptin kulttuuria ja elämäntapaa, koska ensimmäiset egyptiläiset ratkaistaan ​​pitkin hedelmällisen Niilin. Useimmat Niilin Krokotiilit ovat noin 4 metriä, vaikka on raportoitu pidempään. Eläimet tekevät pesiä pitkin Niilin joen, jossa naaras voi asettaa enintään 60 munaa kerralla. Noin kolme kuukautta myöhemmin vauvat ovat syntyneet ja viedään veteen heidän äitinsä. He pysyvät hänen kanssaan vähintään kaksi vuotta ennen eräpäivää.
Ei vain on Niili yksi tärkeimmistä jokien Egyptin, mutta monet olisivat todellisuudessa, sanoa että se on ensisijainen Egyptin virrasta. Niili on varmasti ollut keskeinen rooli historiassa tämän salaperäisen kansakunnan.
Tänään eksoottisia ja hienostunut kaupungeissa kuten Kairossa armon pankit Niili, koska ne ovat jo tuhansia vuosia. Yksilöt kiinnostunut kokee Niilin lähietäisyydeltä ja henkilökohtaisen voivat matkata pitkin kuuluisa joen kyytiin jokilaiva risteilyt, jotka lähtevät lukuisissa kaupungeissa pitkin pankki.

Egypti osavaltion faaraoiden

Kairo
Pääkaupunki Egyptin. Kairo on kaikki. Kairo on suuri hotelli, viihde, ravintolat, kaikenlaisia ​​monumentteja kautta ulos Egyptin historian ja se on tarjota yhteyspiste useimmat ihmiset vierailevat Egyptissä.

Se on myös keilailu liittolaisia ​​ja useita golfkenttiä valita. On olemassa monia nähtävyyksiä, esimerkiksi Egyptiläisen museon faaraoiden monumentteja kolme pyramidit Gizan sfinksi ja Solar Boat Museum, rauniot Memphis (muinainen pääkaupunki faaraoiden Egyptissä), vanhan Kairon kuuluisa kirkkoja kuten Pyhän Sergein, Riippuva kirkko Koptilainen museo, Citadel Salah El Din & Mohamed Ali, Alabaster moskeija, islamilainen museo, Khan El Khalili Bazaar, Sound & Light näyttelyistä Pyramid.


Luxor
Luxor on elävä museo, jossa valtava määrä muinaisen Egyptin monumentteja. Se on myös erittäin suuntautunut matkailijoille ja saattaa olla kautta ja samalla osin kuin teemapuisto, jossa nähtävyyksiä vain sattuvat olemaan todellinen.
Voit nauttia antiikin turistikohteet kuten Karnakin temppeli, Luxorin temppeli, Luxorin museo, Mummifying museo. Hauta Queen Nefertari, hauta Tut Ankh Amun, Valley of Kings, Valley of Queens, Hatshepsut Temple, haudat Nobles, Sound & Light Karnakin temppeli & verraton teemajuhlista.


Aswan
Aswan on ihana, miellyttävä ilmasto. Se kiehtoo sydämessäsi sekoitus luonnon, kirkas sininen taivas, pehmeä keltainen hiekka-kukkuloita, maisemia ja eri muotoinen kiinteä pehmeä kiviä tietyillä alueilla Niilin kursseja.
Yhdessä valtava Nasser järvi, todellinen kuvankaunis panoraaman rentouttava tunnelma houkuttelee sinut paikkaan. Monet mielenkiintoiset Like Nubia Museum, Philae Temple, Elephantine Island, kasvitieteellinen puutarha, Agha Khan Mausoleum, graniitti louhokset ja keskeneräinen obeliski, korkean Dam, St. Simon luostari ja haudat Nobles (felucca & kameli Tour).

Abu Simbel


Abu Simbel
Ei vain ovat kaksi temppeleitä Abu Simbel merkittävimpiä ja upeita monumentteja maailman, mutta niiden poistaminen ja jälleenrakentamiseen oli historiallinen tapahtuma itsessään.
Kaksi temppeliä, että Ramesses II ja hänen vaimonsa Nefertari, tuli yksi tärkeimmistä matkailukohteista Ylä-Egyptissä, mikä mahti ihmisen saavutuksista, vaikka se vaatii kömmähdys Niilin.


Alexandria
Kun 25-vuotias Macedonian valloittaja Aleksanteri Suuri saapui Egyptissä 332 eKr., hän tajusi, että hän tarvitsi pääomaa hänen hiljattain valloitti Egyptin valtakunta ja että sen linkittää Makedonian, sillä olisi sijaitsee rannikolla . Klo pieni kalastajakylä nimeltään Rhakotis, hän perusti kaupungin, käski rakentaa sitä ja nopeasti lähti. Hän ei koskaan nähnyt hänen uusi metropoli.



Punainenmeri
Tämä hieno käytävän sävytetty muistomerkkien ja säteilevä vesi, täällä eikä missään muualla, on eteinen välissä Levant ja tropiikissa. Egyptin Punaisenmeren rannikolla kulkee Persianlahden Suezto Sudanin rajalla.
Sen mineraali - rikas punainen vuoristot innoittamana merimiehet antiikin nimetä Red Sea enemmän puhujakorokkeelta tai Punaisellemerelle. Rannikolla Punaisellamerellä sisältää joitakin suosituimmista ja kiireinen rantaloma lähinnä Hurghada, Safaga, Marsa Alam, El Qusir ja muut.
Paljon nähtävää ja tekemistä, kuten vesiurheilua, sukellusta, snorklausta, aurinkoa, surffausta, sukellusvene sukeltaa, 4X4 Jeep safari rauniot Roman city & kultakaivos.
Jätä huolet taaksesi ja nauttia rentouttavasta risteily vesillä Nile.Enjoy aikaisin auringonnousua tai unenomainen auringonlaskuja joka kelluu sinut takaisin historiaan. Cruise Niilin samalla valtatie faaraoiden kerran matkustanut. Nauti katsomassa monumentteja jotka rivissä Niilin. Nämä monumentit näytteille mahdin ja kunnian suuren muinaisen sivilisaation juontaa 5000 vuotta.
Elävät että ainutlaatuinen kokemus ja nauti tyyli, aluksella näistä täysin mukava kelluva hotelli. Cruise kautta historian jostain aikaa voit: 3, 4 tai 7 yötä. Opastettu vierailu joidenkin kunniakas monumentteja. Aikana risteily myymälä Luxor, Esna, Edfu, Komombo tai Aswan.

الأربعاء، 16 يناير 2013

Золотой трон Тутанхамона

Золотой трон Тутанхамона, является шедевром искусства, не только в древних египетских времен, но и в истории искусства человечества в целом.Значение трона в Древнем Египте:- Трон в Древнем Египте, как и во многих восточных странах, был символом власти и престижа. Шесть стульев были похоронены с Тутанхамона в его гробнице, разбросанных по всей прихожей и Приложение.- Для древних египтян, Тронный означает иероглифы (IST), и это было символом богини "Исида", поэтому тот, кто сидел на троне был представлен сыном "Исида", который есть Бог "Гора", потому что царь был священным, потому что он "Гора", который квалифицирован, чтобы сидеть на коленях у богини "Исида".- На самом деле "Говарда Картера" обнаружил пять престолов и стулья принадлежат королю "Тутанхамон". Эти троны и стулья были разбросаны в «Приложение» и «прихожей» гробницы.Место открытия- Это золотой трон был обнаружен покрыта складками черного кожухи белья в прихожей числа гробницы (KV62) царя Тутанхамона под кроватью Бегемот погребальные.
 


Почему этой прекрасной части уделяется мало чести в своем окончательном размещении?Потому что это золотой трон не имеет ничего общего с судом Фив или Мемфиса, но это связано с Эль-Амарне. Таким образом, Он был изготовлен в начале царствования Тутанхамона.

Стиль Амарна искусства очевидна, в этой части в следующих пунктах:
 (1) солнечного диска, которые доминировали в основной сцены спинкой трона является представление Бога "ITN" с лучами солнца выйти из него, чтобы показать власть бога "ИНН" (кто был силой За солнце не солнце сам диск), и эти лучи заканчиваются человеческими руками, чтобы представить антропоморфных связь между Богом "ИНН", и его единственным священником на Земле (король), чтобы обеспечить людей по всему телу королевской семьи с жизнью и процветание которой была представлена ​​около ноздрей королевской семьи.
 (2) имена короля и его королевской жены написано в предыдущей форме или (ITN) форме на все стороны от престола, а также он вернулся, за исключением двух мест (около головы Тутанхамона на спинке и на Внутри левой подлокотник трона), которое, вероятно, были добавлены позже, после того, как религиозная революция.(3) интимная сцена, которая полна любви между королевской четы.(4) натуралистические сцены птиц, летящих над некоторыми марши папирус растения без представления человека.(5) физические особенности как король и королева, такие как удлиненные лицо, тонкая талия, тяжелые бедра, стройные ноги, и сандалии.

Описание Золотой Трон- Это золотой трон выполнен из дерева покрыты листами не листья из золота и серебра и инкрустированы в некоторых районах с полудрагоценными камнями, такими как (бирюзовый с голубым цветом "mfqAt", фаянс с темно-синим цветом "xsbt", и сердолик с ее оранжевым цветом) и некоторых частях инкрустированные окрашенное стекло. Как мы знаем, что серебряные листы были очень дорогими, даже более дорогих или ценное, чем золото, потому что серебро очень редко встречаются в Древнем Египте, но художник использовал свои листы для покрытия костюмы королевской четы, а также провести различие между двумя коронами, над Змеи на обоих краях престолы, потому что художник имитирует красный цвет корона Нижнего Египта золото и белый цвет короны Верхнего Египта серебром.

- Основная сцена на спинку золотой трон представляет короля "Тутанхамон", сидя на троне, похоже на этот трон мягкие, более удобные для короля и это тоже была традиция с "Эль-Амарна» периода искусства. Он сидит перед своей женой "Ankhesenamen", который представлял в то время как кланяясь и касаясь прекрасный плечо и массируя тело короля, специальные виды ароматные мази и мази.

        


-Как мы видим, что эта сцена полна знаков любви и привязанности между королевской четы, такие как: -(1), массажный сцены и прикосновение к телу царя с царицей.(2) Вокруг главной сцене есть цветы и фрукты, которые считаются коды и символы любви и привязанности в древнеегипетском искусстве.
-Царь "Тутанхамон" представлена ​​носит сложный корону, которая похожа на "Атеф" корона с более дополнения змей ношение солнечных дисков и два пера. Он носит волосы парик, который закончился со спины с двумя растяжки который также является одной из традиций «Амарна» стиль искусства. Он одет в широкие "WSX" воротник, покрывающий большую часть плеча и груди. Он также носит "Sndyt" королевский килт, который очень долго и плиссированные с центральным вкладка, которая была мода того времени. Он ставит ноги на скамеечку который похож на это подножие ног перед нами в этой витрине. Перед царем, то его жена королева "Ankhesenamen" носят также композитный короной с двумя перьями и солнечным диском и двумя рогами. Она носит парик с двумя лентами, широкий воротник, а также она одета в ее платье, которое сделано из серебра.- За королеву, существует большая таблица с воротником на нее, что является очень необычным.
 
-На двух ребер трона мы видим, что царь "Тутанхамон", хотел бы подчеркнуть, по его контролем и Верхнего и Нижнего Египта на 4 функции: -
 
(1) Есть две змеи, одна из них носит белую "серебро" короной Верхнего Египта (ТТД) ", как игра слов, потому как серебро и белый имеет тот же перевод иероглифов, и это было предпочтительнее традиции древних египтян »и другие змеи носит красное" золото "корона Нижнего Египта (dSrt).
 
(2) На руке остатки трона, есть две большие змеи, глаза инкрустированы полудрагоценными камнями, и они опираются на "NB" знак, украшенный цветными квадратами, носить двойную корону с золотом и серебром (sxmty) .
 
(3), два больших змей на руке лежит трона есть два крыла, которое является представление о единстве двух главных богинь Верхнего и Нижнего Египта (богиня кобра Нижнего Египта "wADt" и гриф богиня Верхнего Египет "Nxbt").
 
(4) По каждому из четырех краев престол между четырьмя ногами, четыре сломанных представлений "SMA tAwy" знак, который состоит из легких и трахеи царя плотно папирус растения "Знак Нижнего Египта» и цветы лотоса "Знак Верхнего Египта", чтобы имитировать, что дыхание король поддержку объединения двух стран.
-Две стороны остатков престола принимают форму двух львов, в которой художник совершенствовал свою работу в анатомии два льва, в лапах которого сделаны из ляпис-лазури, в разнице между передней и задней ноги льва, в нижней части передней ноги льва представлена ​​с частью из лазурита, а также черты лица льва даже грива льва, уши льва, и инкрустированные глаза льва с полудрагоценными камнями, чтобы имитировать, что король в сопровождении двух реальные львы со всеми возможностями жестокость, сила и дикость из львов.
 
- Существование этих двух львов, имеет несколько указаний, таких как: -(1) Может быть, эти два льва указывает на силу и мощь царя и что он способен править Верхнего и Нижнего Египта, несмотря на то, что ему было десять или одиннадцать лет, когда он был коронован на этот трон.(2) Так как львы, как полагают, живут в пустынных полях, они стали рассматриваться как хранители восточного и западного горизонта, места восхода и захода солнца. В этой связи они иногда заменяют восточных и западных гор, символом прошлого и будущего, по обе стороны горизонта иероглиф (Акхет). Таким образом, два льва может представлять западным горизонтом и восточным горизонтом или прошлое и будущее, и царь, который сидит между ними состоит в настоящее время или солнце за горизонт.Кроме того, в связи с этим, львы охраняли ворота, через которые солнце приходили и уходили каждый день. С солнцем родилась каждое утро и каждый вечер скончался на горизонтах, поэтому львы были связаны со смертью и возрождением. Вот почему кресла и кровати живой иногда украшенные львиными лапами и головой, возможно, для того, чтобы пассажир поднимется вновь, после отдыха или сна.

 
На обратной стороне престола:
 
-На спинке трона, есть натуралистические сцены уток летит над марши Нила. Также есть замораживание кобры, изготовленные из полудрагоценных камней и украшены ВС дисков над их головами. Есть три линии иероглифическими надписями, представляющими "ITN ранее форма" имена короля, когда его имя было "ай апх ITN", а его жена была "апх С.Н. пА ITN".
 

Табурет для ног:- Что касается подножие престола, она сделана из тяжелого дерева покрыт золотом и украшен листьями на верхушке с 6 из девяти традиционных врагов, которые могут быть преувеличения трех врагов с восточной, западной и южной границ Египта (азиатов, ливийцев и нубийцев), чтобы указать на множественное множественности или совершенство власть над врагами, и что было достигнуто путем 3x3 = 9 "psDt psDwt" или 3х2 = 6, а в случае это подножие золотой трон короля "Тутанхамон". Другое мнение говорит о том, что реальное количество врагов Египта в правление царя "Тутанхамон" было шесть врагов, но это мнение не сильно, потому что на остальных 5 пуфы мы обнаружили девять традиционных врагов, которые: -

 
Нубийцев,Ливийцев,

 
Азиатов,

 
Море людей,

 
Ashurians,Хеттов,Народ Куша,Вавилоняне, и,

 
палестинцев.


 
На передней и задней части ног, мы видим, "rxyt" птиц с человеческими руками, чтобы представить простолюдинов Египта сидят на "NB" знак означает, что все, и рядом с ними, мы находим "DWA" знак, который является "поклоняться". Так что это переводится как: король в настоящее время обожают все простолюдины.
 
На середине этой сцены на подставке для ног, мы можем прочитать вертикальную линию иероглифов который говорит: "Nbw шарики xAst НБТ wrw н rTnw DMI миль воск т Tbwy.k ми ра Dt: Все великие иностранных земли быть единой как один под сандалии, как повторно навсегда ". король хотел заявить, что, несмотря на то, что он был мальчиком, но он был способен подчинить всех врагов Египта и быть обожаемой народом Египта также.
- Есть два изменения в этот трон которого являются: - (1) изменение двух "ITN форма" царь "TWT апх IMN HQA IWN rsyt" на две части трона. Первая часть над головой царя в основном сцены на спинку трона, а вторая часть находится внутри левого остальные руку от престола.(2) изменение волосы парики и кроны как король и королева. Доказательства, что модификация являются растяжки, которые не крепятся к волосам парики и лучи солнца, которые на голову выше кроны король и королева.
- Если мы сосредоточимся на главной сцене этого трона, мы обнаружили, что оба короля и королевы носят одной сандалией, так что есть слабая мнения говорит, что царь и его жена делят одну пару сандалий как свидетельство брак и обмен полномочиями между королем и королевой. Что произошло на самом деле является то, что часть других сандалии царя и царицы были прерваны в то время как этот трон был доставлен из гробницы в Египетский музей, потому что мы можем видеть следы пропавших сандалии на правой ноге короля.